Bij TUI ontdek je de wereld vanuit je eigen regio. Want ook vanuit je eigen regio draag je bij aan het succes van TUI. We zijn marktleider en daar zijn we trots op. En dat blijven we door lokaal een unieke klantbeleving te bieden. Onze reisagenten zijn echte reisfanaten. Met een rugzak vol reiservaring helpen ze elke klant in hun zoektocht naar die éne vakantiebeleving. Met 240 TUI shops in België en Nederland is er altijd wel een plekje vrij bij jou in de buurt.

Een uniek product, daar word je blij van

We verkopen geen vakanties, we verkopen unieke reisbelevingen waar onze klanten nog jaren met plezier aan terugdenken. Als reisagent bij TUI bied je juist die toegevoegde waarde voor onze klanten. En dat maakt werken bij TUI zo leuk.

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Kom werken in een van onze TUI shops; boordevol doorgroeimogelijkheden binnen ons mooie bedrijf.

Wat is jouw visie op Retail in de toekomst?

Bij TUI zijn we trots op onze zogenaamde multichannel aanpak. We vinden het belangrijk om via verschillende kanalen bereikbaar zijn voor onze klanten. En het persoonlijke contact dat wij bieden in de TUI shops is daar een essentieel onderdeel van. De wens van onze klant is elke dag weer anders. Aan ons de taak om hieraan bij te dragen en telkens weer te zorgen voor een unieke reisbeleving.

We werken hand in hand met onze collega’s van Customer Service. En natuurlijk gebruiken onze klanten ook alle beschikbare digitale TUI tools. Zo blijft er voor jou meer tijd over om écht het verschil te maken.  Voor je klant, de wereld en jezelf.

MAAK HET VERSCHIL VOOR JEZELF

De enige die jouw loopbaan bepaalt ben jij. Want jij weet als geen ander wat je in huis hebt. Dat je bij TUI een marktconform salaris krijgt is logisch. Maar daarnaast biedt werken bij TUI je zoveel meer. Wat dacht je van dienstreizen om onze bestemmingen te ontdekken? En natuurlijk een flinke korting als je zelf op vakantie gaat met TUI.

MAAK HET VERSCHIL VOOR EEN ANDER

Onze klanten komen met hun vakantiedromen bij jou en jij maakt er iets moois van. Het is aan jou om elke klant een unieke vakantiebeleving te bezorgen, geheel op maat naar hun wensen. Bij TUI geloven we in een inclusieve en duurzame werkplek waar je elke dag met plezier naar toe gaat. En niet alleen jij, maar ook je naaste omgeving profiteert van je werk bij TUI. Maak ze blij met speciale kortingsacties voor vrienden en familie en ze zijn je eeuwig dankbaar.

MAAK HET VERSCHIL VOOR DE WERELD

De wereld is ons thuis. En bij TUI werken we lokaal in een internationale sfeer. We geloven in duurzaamheid op alle vlakken. En dat gaat verder dan alleen je loopbaan. We zetten ons in voor een mooiere wereld, dichtbij en ver weg. Elke dag weer.

Ontdek onze Retail vacatures in België en Nederland

Functietitel Locatie
Ervaren Reisadviseur – TUI Effting Eindhoven, Nederland
Flying Travel Consultant Regio Vlaams-Brabant Leuven, België
Reisadviseur – Regio Eindhoven Weert, Nederland
Reisadviseur – Regio Flevoland / Gelderland Almere, Nederland …
Reisadviseur – Regio Haarlem Heemstede, Nederland
Reisadviseur – Regio Nieuwegein | Culemborg Zeist, Nederland
Reisadviseur – Regio Nijmegen / Arnhem Arnhem, Nederland …
Reisadviseur – Regio Noord Holland Hoorn, Nederland
Reisadviseur – Regio Rotterdam Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
Reisadviseur – Regio Tilburg Hilvarenbeek, Nederland …
Resultaten 1 – 10 van 60 Alle vacatures bekijken