TUI, je volgende carrièrestap

Functietitel Locatie
Customer Services Agent Curaçao Willemstad, Curaçao
Reisadviseur Curaçao Willemstad, Curaçao
Resultaten 1 – 2 van 2 Alle vacatures bekijken

Met een hoofdkantoor en 2 winkels op Curacao, een winkel op Aruba en sinds begin 2022 een winkel op Bonaire is TUI sterk vertegenwoordigd in de Dutch Caribbean. Inmiddels werken er zo’n 140 man op de verschillende afdelingen bij TUI Dutch Caribbean waaronder bij Sales, Marketing Human Resources, Customer Service en Facility Management.

Het nieuwe hoofdkantoor van TUI Dutch Caribbean op Curaçao werd in November 2021 geopend. Het pand is op een energiezuinige en transparante manier gebouwd waarbij vooral duurzaamheid centraal staat. Om de organisatie verder te versterken en uit te breiden is TUI Dutch Caribbean altijd op zoek naar talent. Aarzel niet, bekijk onze vacatures en we horen graag van je.

TUI values

Het zijn onze mensen die ons naar de top brengen.

In plaats van op de gebaande paden te blijven, gelooft TUI in de kracht van verandering. We transformeren onszelf en ons bedrijf voortdurend om concurrerend te blijven in een snel veranderende omgeving. Om digitalisering te stimuleren en om flexibeler en globaler te worden, hebben we sterke waarden nodig.

Trusted, Unique en Inspiring – dat zijn de waarden die we bij TUI omarmen. Als ’s werelds grootste toerismebedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid serieus, of je nu bij ons op vakantie gaat of als TUI-medewerker werkt op een van onze diverse locaties.

Lees hier meer over onze waarden

Perks

Werken bij TUI gaat hand in hand met veel extra’s.

LIFELONG LEARNING

Bij TUI Dutch Caribbean gaan we voor een goede samenwerking en leggen de focus op jouw ontwikkeling. Dankzij een grondige onboarding, een persoonlijk leerplan en digitale leerplatformen zorgen we dat je niet blijft stilstaan. Bij TUI Dutch Caribbean zorgen we voor persoonlijke aandacht en luisteren we naar de behoeftes van de medewerkers. Ook inspirerende sessies en gesprekken staan standaard op het programma. Samen groeien we en worden we beter in ons vak.

GLOBAL PLAYGROUND

Werken bij ’s werelds grootste toerismegroep biedt veel carrièremogelijkheden. Met werkplekken over de hele wereld en duizenden collega’s die popelen om je te ontmoeten, staat een avontuur op je te wachten! Alle TUI collega’s voelen als één groot team, waarbij iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Bij TUI Caribbean heb je contact met collega’s over de hele wereld en leer je omgaan met verschillende culturen en bestemmingen.

FUN & GAMES

Het leven bestaat natuurlijk niet alleen uit werken. Een juiste balans tussen werk en ontspanning is bij ons zeer belangrijk. Op onze kantoren worden verschillende activiteiten van sporten en spellen tot quizzen aangeboden. Maar daar blijft het niet bij. Jaarlijks worden er mooie evenementen vanuit onze Marketing afdeling georganiseerd, om jouw collega’s ook in een informele setting beter te leren kennen.

HEALTH & WELL BEING

Het vernieuwen en inspelen op kansen binnen de sector kan soms uitdagend zijn. Door het aanbieden van sportmogelijkheden en gezond eten, blijven onze medewerkers vol energie. Daarnaast stimuleren wij collega’s bij TUI Dutch Caribbean hun werk op een passende wijze invulling te geven door bijvoorbeeld thuiswerken of flexibele werktijden.

GO TRAVEL

Er zijn zoveel meer plaatsen om te ontdekken dan onze werkplek. Dus waarom niet genieten van onze personeelskortingen voor je volgende reis? We geven je de kans om te vertrekken richting je droomvakantie!

Contactgegevens
Human Resources afdeling

Heb je vragen over een vacature?
Neem dan contact op met onze Human Resources afdeling.
Telefoon: +5999 843 1105 (optie 1)
E-mail: recruitment@tui.cw

TUI shops in het Caribisch gebied