Een unieke klantenervaring, daar word je blij van

We verkopen geen vakanties, we verkopen unieke reisbelevingen waar onze klanten nog jaren met plezier aan terugdenken. Als reisagent bij TUI bied je juist die toegevoegde waarde voor onze klanten. En dat maakt werken bij TUI zo leuk. Aan jou de taak om onze klanten te inspireren, adviseren en informeren.

Customer Service in een dynamische omgeving

Bij TUI zijn we trots op onze zogenaamde multichannel aanpak. We vinden het belangrijk om via verschillende kanalen bereikbaar zijn voor onze klanten. En het persoonlijke contact dat wij bieden bij Customer Services is daar een essentieel onderdeel van. De wens van onze klant is elke dag weer anders. Aan ons de taak om hieraan bij te dragen en telkens weer te zorgen voor een unieke reisbeleving.

We werken hand in hand met onze collega’s van Retail. En natuurlijk gebruiken onze klanten ook alle beschikbare digitale TUI tools. Zo blijft er voor jou meer tijd over om écht het verschil te maken. Voor je klant, de wereld en jezelf.

Via telefoon, mail, chat of face-to-face

Bij TUI willen we onze klanten altijd en overal bijstaan. Voor en tijdens het boeken en voordat ze vertrekken. Maar ook op de bestemming en na terugkomst kan onze klant bij ons terecht met al hun vragen. Wat we zoeken zijn medewerkers met een talent voor communicatie en die altijd gaan voor de beste klantbeleving. Je werkplek? Die varieert en is net zo dynamisch als je functie. Vanuit een van onze kantoren, de luchthavens, thuis of het buitenland: alles is mogelijk.

MAAK HET VERSCHIL VOOR JEZELF

De enige die jouw loopbaan bepaalt ben jij. Want jij weet als geen ander wat je in huis hebt. Dat je bij TUI een marktconform salaris krijgt is logisch. Maar daarnaast biedt werken bij TUI je zoveel meer. Wat dacht je van dienstreizen om onze bestemmingen te ontdekken? En natuurlijk een flinke korting als je zelf op vakantie gaat met TUI.

MAAK HET VERSCHIL VOOR EEN ANDER

Onze klanten komen met hun vakantiedromen bij jou en jij maakt er iets moois van. Het is aan jou om elke klant een unieke vakantiebeleving te bezorgen, geheel op maat naar hun wensen. Bij TUI geloven we in een inclusieve en duurzame werkplek waar je elke dag met plezier naar toe gaat. En niet alleen jij, maar ook je naaste omgeving profiteert van je werk bij TUI. Maak ze blij met speciale kortingsacties voor vrienden en familie en ze zijn je eeuwig dankbaar.

MAAK HET VERSCHIL VOOR DE WERELD

De wereld is ons thuis. En bij TUI werken we lokaal in een internationale sfeer. We geloven in duurzaamheid op alle vlakken. En dat gaat verder dan alleen je loopbaan. We zetten ons in voor een mooiere wereld, dichtbij en ver weg. Elke dag weer.

Ontdek onze Customer Service vacatures in België en Nederland

Functietitel Locatie
Airline Disruption Officer Schiphol Schiphol, Nederland
Customer Services Agent Oostende, België
Customer Services Agent Rijswijk, Nederland
Customer Services Specialist Rijswijk, Nederland
Customer Services Specialist Oostende, België
Klantenservice Customer Services Specialist Enschede, Nederland
Quality Assurance & Training Specialist Oostende, België
Reisadviseur Contact Centre Rijswijk, Nederland
Resultaten 1 – 8 van 8 Alle vacatures bekijken