3 reps are stood in the sea, they are playing in the sea with the rep on the left splashing water into the air. They are smiling, wearing the TUI uniform. There is a blue sky in the background.

ZOMERAANWERVING 2024

Het leven zoals het is op onze vakantiebestemmingen? Super spannend, mega inspirerend en life-changing. Start jouw zomer met een job bij TUI en zorg samen met ons voor onvergetelijke ervaringen voor onze klanten!

Your next career move

Life Balance

Veel verschillende componenten samen creëren ons leven. Werk is één van hen. We willen helpen om je leven soepel te laten verlopen en de allerbeste versie van jezelf te zijn. Waarom praten over de balans tussen werk en privé? Laten we eerlijk zijn, werk is een behoorlijk groot deel van het leven. Bij TUI kiezen we ervoor om het simpelweg “life balance” te noemen.

LIFELONG LEARNING

Wij gaan voor een lange samenwerking en leggen de focus op jouw ontwikkeling! Dankzij een grondige onboarding, een persoonlijk leerplan en digitale leerplatformen zorgen we dat je niet blijft stilstaan. Ook inspirerende sessies en gesprekken staan steevast op het programma. Samen groeien we en worden we beter in ons vak!

GLOBAL PLAYGROUND

Werken bij ’s werelds grootste toerismegroep biedt veel carrièremogelijkheden. Met werkplekken over de hele wereld en duizenden collega’s die popelen om je te ontmoeten, staat een avontuur op je te wachten!

FUN & GAMES

Het leven bestaat natuurlijk niet alleen uit werken. Een juiste balans tussen werk en ontspanning is voor ons zeer belangrijk. Op onze kantoren worden verschillende activiteiten van sporten en spellen tot quizzen aangeboden. Maar daar blijft het niet bij. Jaarlijks worden er mooie evenementen georganiseerd om jouw collega’s ook in een informele setting beter te leren kennen.

Health & Wellbeing

Het vernieuwen en inspelen op kansen binnen de sector kan soms uitdagend zijn. Door het aanbieden van sport- en ontspanningsmogelijkheden en gezond eten, blijven onze medewerkers vol energie. Daarnaast stimuleren wij collega’s hun werk op een passende wijze invulling te geven door bijvoorbeeld thuiswerken of flexibele werktijden.

Go Travel

Er zijn zoveel meer plaatsen om te ontdekken dan onze werkplek. Dus waarom niet genieten van onze personeelskortingen voor je volgende reis? We geven je de kans om te vertrekken richting je droomvakantie!