Het zijn onze mensen die ons nummer 1 maken! 

Samen met onze enthousiaste collega’s wereldwijd zorg je ervoor dat al onze klanten zorgeloos genieten van hun reis. Samen creëren we de TUI smile bij elke klant. Dat is van onschatbare waarde! 

Onze collega’s zorgen dat wij nummer 1 kunnen zijn in de toerismebranche! Daarom zetten wij in om onze medewerkers ook de beste versie van zichzelf te laten zijn. Ieder talent krijgt de kans om zich verder te ontplooien! 

Cabin Crew TUI fly

Pom Ahnborg

Eirik Bang Søberg

Trusted

Onze collega’s zijn allemaal sterke individuen waar wij op vertrouwen. Binnen onze organisatie heeft en neemt iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid. We zitten niet stil en werken voortdurend aan verandering waarbij we vertrouwen op ieders specialisme, ook dat van jou!

Op welk niveau je ook werkt, we zijn allemaal open en transparant naar elkaar. Samen zorgen we ervoor dat we het juiste doen voor onze klanten en collega’s.

Unique

Iedereen is uniek, ook jij! Binnen onze teams spelen we in op ieders sterkte. Want waarom zouden we iemand iets laten doen waar hij/zij minder goed in is? Wij zetten in op sterktes en collega’s te laten groeien. Op deze manier haalt iedereen energie uit het werk.

Inspiring

Dagelijks gaan onze collega’s gepassioneerd aan de slag om op hun eigen manier bij te dragen aan een optimale reisbeleving van onze klanten. Zij komen tot de beste ideeën, wekken inspiratie en helpen ons te innoveren en te groeien. Samen worden we nog beter in wat we doen en streven we naar ‘the extra smile’! 

Better holiday, better world

Als nummer één in de toerismebranche, vinden we het belangrijk om duurzaam en verantwoord aan de slag te gaan. We willen de positieve impact van reizen vergoten en de negatieve gevolgen beperken. Wij beperken plastic op onze vluchten en kiezen voor duurzame oplossingen. Ook hebben wij de TUI Care Foundation, waardoor we bijdragen aan de ontwikkeling van de vakantiebestemmingen.

Read more