Stages @ TUI

Stage lopen binnen TUI biedt jou de unieke gelegenheid om kennis te maken met een internationale organisatie die toerisme ademt. Ben je op zoek naar een stageomgeving die je zal stimuleren en uitdagen om jezelf te ontwikkelen?

Wij bieden studenten de kans om aan de slag te gaan binnen diverse afdelingen. Onze stageplaatsen en studentenjobs gaan van een functie aan boord van onze vliegtuigen tot een stage op één van onze kantoren. Je kan rekenen op een leerrijke en leuke (werk)ervaring!

Benieuwd naar meer? Ontdek hier onze vacatures.

TUI Hospitality Academy

De TUI Hospitality Academy is een erkende MBO 4 opleiding in samenwerking met Cosmo opleidingen. Je wordt klaargestoomd voor een functie binnen de toeristische sector!

TUI Cabin Crew Academy

De TUI Cabin Crew Academy is een samenwerking met MBO College Airport. Wij bieden een erkende MBO 4 opleiding tot Luchtvaartdienstverlener met een gegarandeerde stage als Cabin Attendant bij TUI fly!

TUI MPL Opleiding

Met onze Flight Academy kun je jouw droom waarmaken. Volg de opleiding, werk ondertussen bij onze luchtvaartmaatschappij en wordt piloot!

International Graduate Leadership Programme

TUI Group biedt jou als gepassioneerde en getalenteerde afgestudeerde de kans om deel te nemen aan het International Graduate Leadership Programme. Met dit unieke programma maakt jouw carrière een vliegende start.